Woonboulevard

woonboulevard Villa Arena

Woonmall Villa ArenA adverteert zichzelf als het grootste woonwinkelcentrum van Nederland. Het heeft 50 woonwinkels met een gezamenlijke  oppervlakte van 75.000m2. Zo zijn er winkels voor interieur, slaapkamer, badkamer, keuken, sanitair, vloer en wand. Bekende interieur & woonwinkels zijn Sanders Meubelstad, Piet Klerkx, Woonfabriek Amsterdam en Montel. Voor een nieuw bed kan men terecht bij de Tempur Store, Swiss Sense, Beter Bed en Auping Plaza.  Keukens worden verkocht door Brugman Keukens, Bruynzeel Keukens, Barletti, Superkeukens en de Keukenkampioen. Decoratie vindt men in het ART District, ArtFusion en Van den Heuvel verlichting.
Villa ArenA is 7 dagen per week open tot 17.30 uur. De woonboulevard is gevestigd in Amsterdam Zuid-Oost. Er zijn 2500 parkeerplaatsen. Het parkeren is niet gratis. Per 25 minuten wordt een euro gerekend.

Woonboulevard Westpoort

In Amsterdam Westpoort ligt een woonboulevard met een aantal woonwinkels en bouwmarkten. Er is een vestiging van Woonexpres, Jysk, Swiss Sense Outlet, KVIK Keukens, Bruynzeel Keukens, Keukenconcurrent, Kwantum en Jumbo Golf.

WOOON Leiderdorp

WOOON is een woonboulevard van 40.000m2 groot. Er zijn 30 winkels met woonmeubels, slaapkamers, keukens en tuin waaronder Hulshoff design center en een Hästens Flagshipstore (bedden en matrassen). Het parkeren is gratis.

ZitMaxx

ZitMaxx is een van de grootste trendy meubelzaken van Nederland. Het bedrijf is in Ter Aar gevestigd dichtbij Alphen aan den Rijn. Het winkelcentrum is 15.000m2 groot. Er worden meubels en verlichting van topmerken verkocht.