Loodgieter in Amsterdam

Op zoek naar een loodgieter die 24/7 actief is in Amsterdam?

Hoewel u hoopt dat het u nooit zal overkomen, kunt u op de late avond te maken krijgen met een vervelende lekkage of verstopping in huis. Ook een storing in de cv-ketel kan soms spontaan opspelen, met een ijskoude woning tot gevolg! Zeker in de herfst- en wintermaanden vormen dergelijke storingen een grote ergernis. Niet alleen wordt het koud in huis, ook is het nauwelijks mogelijk om een cv-storing zelf te verhelpen. In zo’n situatie bent u op zoek naar een loodgieter die 24/7 actief is in Amsterdam en zo snel mogelijk bij u langs kan komen om passende hulp te bieden.
Tip: probeer de foutmelding op het scherm van de cv-ketel altijd eerst zelf op te zoeken in de handleiding van de cv-ketel. Soms is het bijvoorbeeld voldoende om de cv-ketel opnieuw op te starten, waardoor de hulp van een loodgieter in Amsterdam niet direct noodzakelijk is.

Hulp van een loodgieter bij lekkages in huis

Naast de hulp van een loodgieter bij een storing in de cv-ketel, is het minstens zo belangrijk dat u de hulp van een loodgieter inschakelt voor het verhelpen van lekkages in huis. Een lekkage is niet alleen lastig op te lossen, ook brengt een lekkage in veel gevallen een blijvende waterschade met zich mee. U moet er toch niet aan denken dat u te maken krijgt met lelijke schimmelplekken op muren, vloeren of plafonds? Het kost vaak enkele maanden voordat het vocht uit uw woning getrokken is en dergelijke waterschade hersteld kan worden.

Probeer bij een lekkage altijd eerst zelf de bron van de lekkage te achterhalen door het waterspoor te volgen. Wanneer het u gelukt is om de bron van de lekkage te achterhalen, kunt u deze zelf proberen te verhelpen. Gebruik bijvoorbeeld watervaste tape of kit om een bron van de lekkage te dichten. In sommige gevallen, zoals bij schade aan de dakbedekking van uw woning, is dit niet mogelijk.

Een verstopte afvoer op de late avond verhelpen

Minstens zo vervelend als een lekkage in huis of een cv-storing, is ook een verstopte afvoer in uw woning. Bij een verstopping in de afvoer loopt het water vaak niet meer goed weg en ontstaat een vervelende stank. In dit geval moet een loodgieter de afvoer onder een hoge druk doorspuiten om de verstopte afvoer voor u op te lossen. Veel loodgieters komen ook buiten de vaste kantooruren om bij u langs om hulp te bieden.