Zorgverzekering kantoor

Het is natuurlijk gemakkelijk om zaken online te regelen maar veel mensen willen graag ook iemand kunnen spreken. Een zorgverzekering kan je goed op het internet vergelijken. Er zijn hier speciale vergelijkingssites voor. Via Facebook, Twitter, chat en telefoon kan je dan vragen stellen als iets niet duidelijk is. Toch vinden veel ouderen, laagopgeleiden en anderstaligen het prettig als ze zelf langs kunnen komen op kantoor om dingen te vragen. Bellen is niet altijd een uitkomst. Veel informatie die vroeger werd toegestuurd staat tegenwoordig in een persoonlijk account op de website. Documenten staan vol met data en voor veel mensen is niet alles duidelijk. Het is dan fijn als er een lokaal kantoor is van de zorgverzekeraar waar je eens langs kunt om vragen te stellen.
Agis zorgverzekering kantoor Amsterdam

Er was een Agis kantoor aan het Osdorpplein 40 in Amsterdam. Google Streetview laat zien dat er thans een apotheek in gevestigd is. Volgens een artikel op het internet sloot Zorgverzekeraar Agis al zijn servicepunten in 2013. Klanten moeten voortaan hun verzekeringen online regelen en kunnen contact opnemen per telefoon, chat of email. Agis is sinds 2007 onderdeel van de grote zorgverzekeraar Achmea. In 2014 ging Agis op in Zilveren Kruis en daarmee verdween ook de naam Agis. Onderzoeksbureau WUA! verkoos in september 2014 Zilveren Kruis tot zorgverzekeraar met de beste online service. De score was maar een 6,2. Dit geeft aan dat veel mensen niet erg tevreden zijn over de online dienstverlening.

Univé winkel Amsterdam

Het zorgverzekering kantoor van Univé is gevestigd aan de Zeilstraat 60-62 in Oud-Zuid. Dichtbij is het Vondelpark. De Univé-winkel is goed te bereiken met tramlijn 2 of met bus nummer 15. Het is mogelijk om een uur te parkeren voor de deur van de winkel. De bezoektijden zijn van maandag t/m vrijdag 09.00 – 17.30 uur. Men kan de winkel bellen van 8.30 – 21.00 uur. Univé heeft een speciale website gemaakt voor deze regio: Univeregioplus.nl Op de website is nieuws te vinden en er is een activiteitenkalender. Ook zijn er voordeelcoupons te downloaden van restaurants en een dagje uit.

Zorgverzekering voor zeevarenden

AZVZ een merk van zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid in Leiden. De verzekeraar richt zich op zeevarenden en hun familie. Locatie van het zorgverzekering kantoor is Radarweg 60 in Amsterdam. Klanten krijgen een collectiviteitskorting van 10%.
Budget zorgverzekering

Tags: zorgverzekering, Amsterdam, zorgverzekeraar
Gezondheidsmonitor, bestrijding armoede, tandarts Amsterdam